Νέες τεχνολογίες και φρέσκες ιδέες προσαρμοσμένες στις ανάγκες κάθε επιχείρησης!

Η NETFOCUS είναι μια εταιρεία που δημιουργήθηκε το 2002. Εξειδικευόμαστε στην Ανάλυση Απαιτήσεων & Σχεδιασμό Ανάπτυξης ιστοσελίδων, Web Development, Custom Εφαρμογές και apps, Digital Marketing, Content Management και Technical Support. Το σύνολο των υπηρεσιών που προσφέρουμε βοηθά μια επιχείρηση να ενσωματωθεί στις απαιτήσεις και τις νέες τεχνολογίες του Internet!

Κατασκευή, Hosting & Υποστήριξη Wordpress

Ο καθείς στο είδος του και εμείς στο Wordpress!

Κατασκευάζουμε, Φιλοξενούμε και Υποστηρίζουμε την ιστοσελίδα σας για να σας προσφέρει τα μέγιστα αποτελέσματα. Αναλαμβάνουμε την αναβάθμιση καθώς και την προστασία απο επιθέσεις και κακόβουλα λογισμικά.

Κατασκευή website σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες.

Μπορούμε να αναλάβουμε την διαχείριση περιεχομένου της ιστοσελίδας σας.

Ειδικευόμαστε στην υποστήριξη ιστοσελίδων όπως Wordpress και Joomla

web design

Προωθούμε την ιστοσελίδα σας και την φίρμα της εταιρείας σας σωστά.

Προσφέρουμε υπηρεσίες φιλοξενίας και κατοχύρωση ονομάτων Internet.

Το e-Shop είναι η επέκταση της εταιρείας σας. Το ιδανικό ηλεκτρονικό κατάστημα είναι δική μας υπόθεση!

Κατασκευάζουμε ηλεκτρονικά καταστήματα με δυνατότητα διασύνδεσης με λογιστικό πρόγραμμα. Έτσι αυτοματοποιημένα το e-shop σας θα είναι πάντα ενημερωμένο!

Πλήρης υποστήριξη σε WordPress ιστοσελίδες. Αναλαμβάνουμε αναβάθμιση, συντήρηση και παρέχουμε υπηρεσίες άμεσης επέμβασης σε περίπτωση κακόβουλων επιθέσεων.

Ολοκληρωμένες λύσεις για κατασκευή δυναμικών ιστοσελίδων με τις πιό συμφέρουσες οικονομικά προτάσεις. Υλοποιήστε και εσείς μια όμορφη και ταυτόχρονα επισκέψιμη ιστοσελίδα!

Απο την γνωριμία εως την παράδοση...σε 3 στάδια

Τα πράγματα ειναι απλά! Η σκέψη, η ιδέα σας και η ανάγκη σας γίνεται πράξη σε τρία μόλις βήματα. Όλα τα παραπάνω σε συνδυασμό με την πείρα μας θα καταλήξουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα!

Μελέτη των Απαιτήσεων

Θα προσπαθήσουμε να κατανοήσουμε τις ανάγκες σας. Ποιοί είναι οι στόχοι σας, ο προϋπολογισμός και τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Σχεδιασμός & Ανάπτυξη

Θα αποτυπώσουμε και θα κατανοήσουμε την αρχιτεκτονική της εφαρμογής σας, και θα προχωρήσουμε στην ανάπτυξή της με σκοπό πάντα την επιτυχία!

Έλεγχος & Παράδοση

Διασφαλίζουμε και εγγυώμαστε ότι το αποτέλεσμα, τόσο ως προς το σχεδιασμό όσο και ως προς και τη λειτουργικότητα, ανταποκρίνεται απόλυτα στις ιδέες σας.

Like our page

Follow Us

Follow us

TOP