Κατασκευή Ιστοσελίδων

Σήμερα η ιστοσελίδα μιας επιχείρησης είναι η εικόνα της προς τον κόσμο και τους μελλοντικούς πελάτες της.
Άσχετα με το αντικείμενό παροχών μία φθηνή και πρόχειρη ιστοσελίδα μόνο κακή εικόνα μπορεί να δώσει σε έναν υποψήφιο πελάτη.
Μία ιστοσελίδα λειτουργεί σαν την βιτρίνα ενός καταστήματος. Όσο περιποιημένη και όμορφη είναι τόσο περισσότερο κόσμο θα προσελκύσει. Αντίθετα μία βιτρίνα απεριποίητη, σκονισμένη και παλιά δεν θα προσελκύσει το ενδιαφέρον του υποψήφιου αγοραστή. Η ιστοσελίδα μιας επιχείρησης είναι μια μικρή επένδυση. Μία επένδυση που θα βοηθήσει στον εναρμονισμό με τα δρώμενα και τις απαιτήσεις της εποχής δίνοντας πραγματικές ευκαιρίες με πολλαπλάσια οφέλη απο το αρχικό κόστος. Δώστε λοιπόν μεγάλη σημασία στην ιστοσελίδα σας γιατι πραγματικά αξίζει!

Η κάθε κατασκευή ιστοσελίδας είναι μοναδική. Κάθε επιχείρηση έχει τις δικές της ανάγκες που θα πρέπει να αποτυπωθούν ιδεατά για να δημιουργήσουν την εικόνα που πρέπει στο διαδίκτυο.
Οι προτάσεις μας για την κατασκευή μιάς ιστοσελίδας πέραν της εικαστικής προσέγγισης και γραφικών θα πρέπει να είναι και φιλικές προς τον χρήστη, δηλαδή να υπάρχει λειτουργικότητα και αξιοπιστία.
Χρησιμοποιούμε και παραμετροποιούμε κατα ανάγκη συστήματα περιεχομένου (Content Management System) όπως WordPress, Joomla καθώς και ηλεκτρονικά καταστήματα με βάση την κονσόλα διαχείρισης Woocommerce, Virtuemart.

Εμπιστευθείτε μας την δική σας κατασκευή ιστοσελίδας για να σας υλοποιήσουμε τους επιχειρηματικούς σας στόχους. Η συνεργασία μας δεν θα τελειώσει ποτέ μιας και αφού σας παραδώσουμε την ιστοσελίδα θα βρισκόμαστε πάντα δίπλα σας για να σας κατευθύνουμε και να σας βοηθάμε σε οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει.
Παρέχουμε μια μεγάλη γκάμα απο λύσεις όσο αφορά την προώθηση και το digital marketing (Διαφήμιση στο Google, SEO, Social Media Marketing κ.α) καθώς και υπηρεσίες φιλοξενίας και υποστήριξης.

TOP