Κατασκευή Εφαρμογών Mobile

Η εξέλιξη και η χρήση των έξυπνων τηλεφώνων (smartphones) και tablets έχει προχωρήσει πολύ τα τελευταία χρόνια. Η ανάγκη για πληροφορία σε αυτές τις συσκευές αναπτύσσεται ραγδαία με αποτέλεσμα οι εφαρμογές (applications) να πληθαίνουν και να εξελίσονται συνεχώς. H Google έχει προβλέψει ότι η αύξηση της χρήσης των κινητών συσκευών θα είναι της τάξης του 40% με 60% στα επόμενα χρόνια. Έτσι η παρουσία μιας επιχείρησης στο mobile web επιβάλει την δημιουργία μιας λειτουργικής εφαρμογής όπου θα εξυπηρετεί τον πελάτη-επισκέπτη με ασφάλεια και λειτουργικότητα.
Στην Netfocus δημιουργούμε Mobile applications που προσφέρουν μοναδικό στύλ με λειτουργικότητα και αξιοπιστία ακόμη και σε offline mode, δίνοντας μια ολοκληρωμένη εφαρμογή προς χρήση.

Στην Netfocus, κατασκευάζουμε native εφαρμογές για συσκευές κινητών τηλεφώνων και tablets που χρησιμοποιούν λογισμικά Android και iOS. O προγραμματισμός και η μελέτη για τα 2 αυτά λειτουργικά διαφέρουν. Λογισμικό iOS έχουν οι συσκευές iPhone, iPad και iPod touch, ενώ λογισμικό Android έχουν τα κινητά smartphones αλλά και σχεδόν όλα τα tablets.

Δώστε άλλη ώθηση στην επιχείρησή σας με mobile apps και αυξήστε τους πελάτες σας!
TOP