Αναβάθμιση Ιστοσελίδων Word Press, Joomla

Η αναβάθμιση του παλιού σας website (cms ή ηλεκτρονικού καταστήματος) απαιτεί κάποια προετοιμασία ώστε να μεταβεί σε νέα έκδοση της εφαρμογής χωρίς να δημιουργηθούν προβλήματα.

Ειδικευόμαστε σε migration Joomla, Wordpress, Magento.

Ενέργειες αναβάθμισης (Migration) Ιστοσελίδας.

  • Μελετούμε την φιλοξενία της παλιάς σας ιστοσελίδας αν τηρεί τις προυποθέσεις αναβάθμισης και αν όχι σας προτείνουμε λύση με φιλοξενία σε δικούς μας servers με όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές που απαιτούνται.
  • Μεταφέρουμε όλα τα υφιστάμενα αρχεία του παλιού σας site (migration) σε αναβαθμισμένη έκδοση.(Άρθρα, Επαφές, Κατηγορίες, Μενού, Φωτογραφίες)
  • Μεταφέρουμε από το ηλεκτρονικό σας κατάστημα Κατηγορίες, Προιόντα, φωτογραφίες, τιμές, κατηγορίες, παραγγελίες, πελάτες, ιστορικά πελάτων, πολιτικές τιμών, εκπτώσεις
  • Βρίσκουμε και εγκαθιστούμε κάποιο συμβατό δείγμα (website Template) και προσθέτουμε την σχεδίαση με βάση την παλιά ιστοσελίδα σας (πχ Κατηγορίες, μενού, φωτογραφίες, άρθρα, λογότυπο, banners)
  • Στο πλαίσιο της αναβάθμισης και μελετώντας τις τρέχουσες ανάγκες σας, προτείνουμε επεκτάσεις συμβατές με το website σας (Modules, Plugins). Μετά την επιλογή των επεκτάσεων τις παραμετροποιούμε κατάλληλα ώστε να εναρμονιστούν με την λειτουργία του νέου website.
  • Σπουδαιότητα θα δώσουμε ώστε όταν πραγματοποιηθεί η αναβάθμιση να μή χαθούν τα url της ιστοσελίδας σας που έχουν <μάθει> οι μηχανές αναζήτησης απο την πρωτύτερη παρουσία στο διαδίκτυο.
  • Τέλος αφού μελετήσουμε την παλαιότητα του website σας θα σας ενημερώσουμε αν όλα τα παραπάνω μπορούν να επιτευχθούν με οικονομικά συμφέροντα τρόπο ή θα χρειαστεί να προβούμε σε πλήρη αλλαγή του σε νέες τεχνολογίες πάντα με βάση τις ανάγκες σας και με τον προυπολογισμό σας.
Μια ενήμερη ιστοσελίδα μπορεί να προσφέρει πολλά περισσότερα απο όσο νομίζετε...
TOP