Ποιοί είμαστε και τι προσφέρουμε

Η Netfocus δραστηριοποιείται στο χώρο της πληροφορικής απο το 2002. Έχουμε υλοποιήσει πάνω από 1450 έργα κατασκευής ιστοσελίδων, eshop και custom εφαρμογές καθώς και applications για κινητές συσκευές. Τα τελευταία χρόνια η εταιρεία μας ασχολείται ενεργά με την προώθηση ιστοσελίδων μέσω google και μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Παρέχουμε τεχνική υποστήριξη απομακρυσμένα σε website που έχουν προσβληθεί απο malware και έχουν δεχτεί επίθεση απο εξωγενείς παράγοντες (hacking). Αναβαθμίζουμε παλιά site σε τελευταίου τύπου εκδόσεις cms η eCommerce. Προσφέρουμε συμφέρουσες υπηρεσίες φιλοξενίας για εταιρείες σε ιδιόκτητους servers (vps, dedicated) μας στο εξωτερικό.

WEB DESIGN SERVICES

Σχεδιάζουμε για εσάς την ιστοσελίδα της αρεσκείας σας ή σας βοηθάμε να την παραμετροποίησουμε μέσω έτοιμων δειγμάτων που προτείνουμε με το μέγιστο δυνατό κόστος!

ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ & ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Η φιλοξενία μιας ιστοσελίδας ή εφαρμογής γίνεται σε αξιόπιστους servers μας και απαιτείται εκτός των άλλων και η ανάλογη τεχνική υποστήριξη ώστε να καλύπτονται αναβαθμίσεις και προστασία απο εξωγενείς παράγοντες.

SEO SERVICES

Αναλαμβάνουμε τις διαδικασίες-επεμβάσεις που πρέπει να γίνουν στη δομή και το περιεχόμενο μιας ιστοσελίδας, ώστε να είναι όσο το δυνατό πιο φιλική προς τις μηχανές αναζήτησης.

DIGITAL MARKETING

Θέλοντας να προωθήσουμε την φίρμα σας, χρησιμοποιούμε όλες τις σύγχρονες μεθόδους διαφήμισης, μέσω μηχανών αναζήτησης και μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

LEGEND

  • Javascript
  • SEO/SEM
  • WordPress
  • Design
  • Joomla
  • Magento

Στατιστικά

12000+

Υλοποίηση γραμμών κώδικα φέτος

35+

Παραδομένα έργα φέτος

4400+

Ώρες εργασίας φέτος

18+

Προωθήσεις Ιστοσελίδων φέτος

Συνεργαστείτε μαζί μας

Εγγυόμαστε μια σωστή και επωφελή συνεργασία! Καλέστε μας να γνωριστούμε!

TOP