Γιατί με τα βίντεο οι πελάτες σας είναι 64% πιο πιθανόν να αγοράσουν

Video Marketing

Το βίντεο μάρκετινγκ είναι ένας εκπληκτικός τρόπος να προσεγγίσετε νέους πελάτες και να αυξήσετε τους ρυθμούς μετατροπής σε όλα τα επίπεδα της επιχείρησής σας. Η εταιρική παραγωγή βίντεο έχει αποδειχθεί ιδιαίτερα επιτυχής σε όλους τους τομείς δραστηριοτήτων, όμως γιατί είναι τελικά τα επαγγελματικά βίντεο τόσο επιτυχή;

Το βίντεο επιτρέπει στους εν δυνάμει πελάτες να αναπτύξουν δεσμό με το brand σας – Τα εταιρικά βίντεο δίνουν στην επιχείρησή σας ένα πρόσωπο που επιτρέπει σε τρίτους να σας αναγνωρίζουν με ευκολία. Αυτό προσθέτει μία προσωπική νότα, επιτρέποντας στα άτομα να αποκτήσουν οικειότητα με το brand και την ταυτότητά σας μέσω ενός επαγγελματικού βίντεο. Αυτή η προσωπική νότα χτίζει εμπιστοσύνη και βοηθά να προωθήσετε, να εδραιώσετε και να διατηρήσετε σχέσεις με νέους και υφιστάμενους πελάτες.

Τα άτομα σάς θυμούνται – Κατά μέσο όρο ως άνθρωποι θυμόμαστε 20% όσων ακούμε ή 30% όσων βλέπουμε. Παρόλα αυτά, θυμόμαστε ένα απίστευτο 70% όσων και βλέπουμε και ακούμε. Άρα το εταιρικό βίντεο είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο που θα σας βοηθήσει να αυξήσετε την αναγνωρισιμότητα του brand σας όπως και τη γνώση για εσάς και τα προϊόντα σας.

Ένα εταιρικό βίντεο σάς ανεβάζει στην κατάταξη της Google – Δημιουργώντας εισερχόμενους συνδέσμους από τα εταιρικά σας βίντεο στην ιστοσελίδα σας, κατατάσσεστε υψηλότερα στην κατάταξη αναζήτησης της Google. Αυτό έχει τεράστια οφέλη για την ορατότητα της εταιρείας σας, βοηθώντας σας να εμφανίζεστε σε νέες κατηγορίες αναζήτησης και υψηλότερα σε υφιστάμενες κατηγορίες.

Η χρήση προωθητικών βίντεο σάς βοηθά να αυξήσετε την ορατότητα πάνω από αυτή των ανταγωνιστών σας, να βελτιώσετε τις πωλήσεις σας και να είστε ένα βήμα πιο μπροστά από τον ανταγωνισμό.
Τηλ. 2106084071 – Email: web@netfocus.gr

Πηγή: cineon.gr