Πώς επηρεάζουν τα βίντεο τις αποφάσεις των πελατών;

Video Marketing

Τα βίντεο επιτρέπουν στην επιχείρησή σας να δημιουργήσει μια συναισθηματική σύνδεση με το κοινό. Ενώ το περιεχόμενο που βασίζεται σε κείμενο έχει τη δική του θέση, δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από ένα βίντεο που ενεργοποιεί τους υποψήφιους πελάτες σας. Τα βίντεο προσφέρουν οπτικό κι ακουστικό πλεονέκτημα στην προσέγγιση του κοινού και δημιουργούν μια εντύπωση που διαρκεί.

Μπορείτε σίγουρα να παρουσιάσετε στο κοινό σας δεδομένα κι αριθμούς μέσω κειμένου, αλλά δε θα έχετε το ίδιο αποτέλεσμα με ένα βίντεο, το οποίο έχει μεγαλύτερη απήχηση συναισθηματικά από ένα τετριμμένο κείμενο.

Οι άνθρωποι μπορεί να ξεχάσουν τις λεπτομέρειες μιας συζήτησης, ακόμη και κάτι σημαντικό όπως το όνομά σας, αλλά δε θα ξεχάσουν ποτέ τα συναισθήματα τους προκαλέσατε. Το συναίσθημα είναι κάτι που μένει σταθερά χαραγμένο στη μνήμη μας για πάρα πολύ καιρό, ακόμα κι όταν όλες οι άλλες λεπτομέρειες έχουν ξεχαστεί. Τα βίντεο μπορούν να προκαλέσουν έντονα συναισθήματα, κάτι που δεν είναι δυνατόν να γίνει με οποιοδήποτε άλλο μέσο.

Ένα άλλο σημαντικό γεγονός που πρέπει να λάβετε υπόψη σας είναι ότι τα συναισθήματα που περνάτε στους άλλους γύρω σας επηρεάζουν σε μεγάλο βαθμό αυτό που σκέφτονται για εσάς. Είναι κάτι που όλοι γνωρίζουμε διαισθητικά από την καθημερινότητά μας. Για παράδειγμα, τα αστεία και φιλικά άτομα είναι χαρισματικά και μπορούν να προσελκύσουν τους άλλους εύκολα. Σχεδόν όλοι μας θέλουμε να μιλάμε και να αλληλεπιδράμε με τέτοια άτομα, επειδή μας προκαλούν θετικά συναισθήματα και μας κάνουν να νιώθουμε καλά με τον εαυτό μας.

H NETFOCUS έχει την εμπειρία και τους τεχνικούς που θα σας βοηθήσουν να αναπτύξετε ένα video για την προβολή της επιχείρησής σας. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας κάνουμε προτάσεις σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες.
Τηλ. 2106084071 – Email: web@netfocus.gr

Πηγή: cineon.gr